Decoratieglas

Van Delst glas- en schilderwerken biedt ook een groot assortiment decoratieglas. Hierbij kunt u denken aan glas-in-lood, gekleurd glas, figuurglas en spiegels.

In de speciaalzaak van Van Delst Verf & Wand zijn stalen te bezichtigen om tot een goede keuze te komen. Het ervaren personeel adviseert u graag over de patronen, kleuren, verhoudingen en maten.
Ook is het mogelijk om glas in lood tussen dubbel glas te laten plaatsen, zodat deze ook isolerend werkt. Van Delst Glas- en Schilderwerken biedt decoratieglas in alle soorten en maten. Voor kleine glasplaatjes kunt u ook terecht in de speciaalzaak van Van Delst Verf & Wand.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.