Isolatieglas

Van Delst Glas- en Schilderwerken levert glas in alle soorten en maten. Isolatieglas kan een flinke besparing op uw stookkosten opleveren. Isolatieglas is leverbaar in HR+ en HR++ dubbelglas. Dit houdt in dat op de ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne warmte-reflecterende coating is aangebracht, welke de warmte naar de ruimte terugkaatst.

Naast warmte isolerend glas levert Van Delst Glas- en Schilderwerken ook geluidsisolerend glas en glas met zonwerende eigenschappen. Professionele plaatsing door onze vakmensen zorgt voor het beste resultaat.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.