Veiligheidsglas

Bij glas denk je in eerste instantie niet aan veiligheid. Toch bieden verscheidene glassoorten u en uw kinderen veiligheid. Zo kan gelaagd glas verwondingen voorkomen, doordat het glas bij breuk op zijn plaats blijft. Voor deuren en tafels wordt vaak gehard veiligheidsglas aanbevolen. Deze glassoort valt in duizenden stukjes uiteen bij breuk.

Ook kan glas inbraakwerend werken. Statobel houdt inbrekers buiten. Vormen ruiten normaliter een teer punt voor inbraak, deze glassoort vormt een goede barrière.

Tot slot is er ook brandwerend glas beschikbaar. De brandwerende tussenlagen werken vertragend waardoor uw huis brandveiliger is. Van Delst Glas- en Schilderwerken kan u adviseren bij de juiste keuze van glas. Daarnaast nemen wij graag bij u de maten op en plaatsen onze vakmensen het glas op professionele wijze. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.