Onderhoudscontract

Van Delst Glas- en Schilderwerken biedt een meerjaren onderhoudscontract voor uw schilderwerk. Bij het plan (in principe 10 jaar) hoort een onderhoudsschema dat is afgestemd op uw situatie. Jaarlijks vinden controles plaats, waardoor eventuele gebreken op tijd worden geconstateerd en verholpen. Hiervoor wordt in overleg met u een afspraak gemaakt, waarna een offerte wordt voorgelegd. Na goedkeuring wordt het schilderwerk uitgevoerd door een van onze vakmensen. Jaarlijks ontvangt u een schriftelijk verslag van de staat van onderhoud. Dit verslag geeft u zwart op wit gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden en gebruik van materialen zoals overeengekomen in de offerte.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.