Overig glas

Van Delst Glas- en Schilderwerken heeft veel ervaring met glaswerken. Glas biedt vele mogelijkheden en mooie afwerking. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing, ook bij minder vaak voorkomende toepassingen zoals hardglazen deuren, glazen trappen of glazen vloeren/ balkons.

Heeft u een idee maar weet u niet of dit uitvoerbaar is? Neem contact op met Van Delst Glas- en Schilderwerken. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en doen navraag bij onze leveranciers over de beste toepassingen.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.