Binnen

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare pand en verhoogt het wooncomfort. Een nieuwe kleur en goede afwerking kan een ruimte net dat beetje meer geven. Voor het schilderwerk maken wij uitsluitend gebruik van professionele, milieuvriendelijke verf, zoals Sikkens , Sigma en Wijzonol. Onze vakmensen geven u graag advies over kleur en keuze in materialen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het schilderwerk van uw pand en pak nu het voordeel van de winterschilder

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.