Wanddecoratie

Behang- en glasweefsel Onze vakmensen zijn zeer gedreven in het aanbrengen van behang- en glasweefsel producten. Heeft u een leuk dessin uitgezocht uit het grote assortiment bij Van Delst Verf & Wand dan zorgen wij dat dit vakkundig wordt aangebracht. Allereerst zullen wij de ondergrond controleren op oneffenheden en deze zo nodig repareren, om het beste resultaat te bereiken. Er is veel mogelijk met behang- en glasweefsel. Ruimtes frissen ervan op. Voor iedere woonstijl en interieur is een passende oplossing mogelijk. Wij adviseren u ook graag bij het zelf aanbrengen van behang- en glasweefsel producten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.