Verftechnisch

Van Delst Glas- en Schilderwerken kan u ook voorzien van verftechnisch- en kleuradvies. Weet u niet welk product u het beste kunt gebruiken of vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit de vele kleuren? Wij komen graag voor een persoonlijk advies op maat bij u thuis. Zo kunnen we ook met neveneffecten als lichtinval en woonomgeving rekening houden. Ook voor bijzondere vragen staan wij u graag te woord.

Voor een uitgebreid kleur- en interieuradvies biedt Woonkijk haar diensten aan.

Alle professionele materialen zijn bij Van Delst Verf & Wand voorradig of op korte termijn te bestellen zodat u ook snel aan de slag kunt. Ook kunnen onze vakmensen uw schilderwerk uit handen nemen.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.