Buiten

Van Delst Glas- en Schildewerken zorgt voor bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Buitenschilderwerk heeft naast een esthetische functie voornamelijk een beschermende functie tegen weersinvloeden. Wij maken voor het buitenschilderwerk gebruik van eerste klas verfproducten, na een gedegen voorbehandeling van de ondergronden. Dit bevordert de levensduur van met name hout.

Onze vakmensen adviseren u graag over kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing.
Om uw pand van goed onderhoud te verzekeren kunt u bij Van Delst Glas- en Schilderwerken ook een onderhoudscontract afsluiten.

25 jaar ervaring

 Wij zorgen voor de bescherming, verfraaiing en duurzaamheid van uw pand. Betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid staat bij ons bedrijf en onze vakmannen hoog in het vaandel.

Deskundig & Betrouwbaar

 Wij zijn AF-erkend, dat betekent dat wij volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis werken.

Totaalaanbod

 We bedienen diverse doelgroepen als particulieren, bedrijven en instellingen met schilderwerken, glaswerken, totaalonderhoud en wand- en vloerafwerking in de ruimste zin.